Taasen yhdet kisat takana.
Tällä kertaa oman seuran kisat omassa hallissa ja tuomarina oli Ritva Herrala.

Ritva oli tehnyt yllättävän vaikean radan mielestäni ykkösille, mutta mun mielestä kuitenkaan ei mikään mahdoton. Mineissä tuloksen sai 4 koirakkoa 12 startanneesta, medeissä 2 tulosta ja 12 starttia sekä maxeissa 9 sai tuloksen ja startteja oli 31.

Ida oli taas oikein hyvä radalla ja toimi juuri niinkuin halusin. Harmi vaan, että se mun haluaminen ei aina ole se oikea mitä pitäisi suorittaa :D
Lähtösuorana oli 3 hyppyä josta u-putkeen ja sen jälkeen 90 asteen suunnan muutos hypyn kautta puomille. Itse lähdin liiaksi ryntäämään tuonne putkeen ja jouduin vetäsemään liinat kiinni. Ida sitten kanssa hieman ihmetteli, että mihin ollaan menossa kun toinen ei enää liiku mihinkään. Siitä putkesta siis kieltovirhe, mutta positiivista kai se kuitenkin että Ida oli menossa putken oikeeseen päähän. Siinä oli nimittäin tyrkyllä putken molemmat päät, joista tulikin hyllyjä aika paljon. Seuraava tökki tuli yllättäen kepeille. En vaan käskyttänyt Idaa riittävän ajoissa kepeille ja se jäi siihen sitten pyörimään ja ihmettelemään, että mihinköhän tuo haluaa seuraavaksi mennä :D Siitä siis toinen kieltovirhe. Muuten loppurata sujui taas oikein hyvin ja vauhdilla.
Tuloksena tosiaan 10 ratavirhettä ja aika -6,15. Saatiin sentään kuitenkin tulos!

Tänään treenaamaan!