Käytiin Idan kanssa eilen (1.11) Agryn järjestämissä kisoissa Myyrmäkihallissa. Samaan aikaan hallissa oli käynnissä Lemmikkimessut. Kovin oli paljon ihmisiä siellä, hälyä, meteliä ja häiriötä. Alustana oli näyttelymatto, joka itsellä piti todella hyvin ja oli kiva juosta, mutta koiran tassut ei siinä matolla pitänyt yhtään. Lisäksi rata-alue oli rajattu muovinauhalla, jossa roikkua läjä lapsia ja muita ihmisiä. Ihmiset eivät osanneet myöskään pitää yhtään väliä nauhaan ja kaiken lisäksi vielä esteet oli paikoin ihan kiinni reunassa.
No, hankalat olot näkyi kyllä tuloslistoissakin!

Ida vaikutti olevan ihan ok hallissa, mutta ensimmäisellä radalla se olikin sitten kaikkea muuta kuin ok! Se oli jotenkin tosi vaisun oloinen, ponnistuksen kanssa oli vähän hankaluuksia eikä se halunnut mennä pussiin ollenkaan. Hylkäyshän me tuolta radalta napattiin..
Radan jälkeen mietin pitkään, että starttaanko ollenkaan toiselle radalle. Päätin kuitenkin startata ja kouluttajan kanssa puhuttiin, että mennään 'varman päälle' enkä vedätä Idaa yhtään radalla. Lähinnä ajatuksena oli antaa sille toinen kokemus kisata tuossa hälyssä ja matolla.
Toinen rata olikin huomattavasti parempi :) Ei tullut himmailusta mitään, kun neidillä oli vauhtia kintuissa vaikka muille jakaa. Muutenkin se toimi radalla omaan tuttuun tyyliinsä ja oli ihan intona menossa. Valitettavasti jälleen kerran kepeiltä tuli pari kämmiä itselleni, joista sitten 10vp. Keppien kanssa sählätessä kului aikaa niin, että radalta tuli vielä reilu 6sek yliaikaa. Mutta jäi kuitenkin ihan hyvät fiilikset kisoista :)

Tänään oltiin treenaamassa omalla hallilla ja treenit sujui ihan ok.
Ei mitään ihmeellisiä kikkailuja tällä kertaa. Kepit tuli toisella radan pätkällä siltä vaikeammalta puolelta pujoteltua ja nyt jäi enää (?) viimeinen keppi pujottelematta :D Saatiin kyllä muutama toisto noiden perään joissa Ida pujotteli loppuun asti todella hienosti. Täytyy vaan itse yrittää muistaa ajatella, että pujottelu jatkuu vielä muutaman kepin pidemmälle kuin mitä se todellisuudessa jatkuisi. Ida jotenkin lukee mun ennakoimista todella tarkkaan ja lopettaa 'väärältä' puolelta pujottelun 1-3 keppiä ennen viimeistä keppiä. Mun omaa ennakoimista ei voida korjata, koska ei olla keksitty mitä se mun ennakoiminen on :D
No, kaipa se siitä..?