On tässä ollut tovi taukoa kirjoittelussa...ja niin oli treenaamisessakin talvella vähän enempi taukoa, mutta nyt taas innokkaasti touhussa mukana :)

Idan kanssa aloitettiin kisakausi tällä kertaa vasta toukokuun puolessa välin omista kisoista Kirkkonummelta. Radat oli ohjauksellisesti ihan ok, toiselta tuli 10vp ja älyttömän nopea aika (melkein 10sek alle ihanneajan)! Sijoitus taisi olla 6. jos oikein muistan? Toinen virhe oli puomin alastulolta ja toinen riman tiputus. Vedätin sitä yhdessä kaarteessa vähän liikaa ja se potkaisi riman alas. Toiselta radalta taisi tulla 15vp ja aika oli just ja just alle ihanneajan. Siellä tuli yllättäen puomin alastulolta kontaktivirhe :D, kepeiltä kielto (hankala kepeille meno) ja putkelta kielto (en vienyt Idaa riittävän pitkälle ja se päätti olla menemättä).

Tänään oltiin Laaksolla kisaamassa Stadi Gameseissa 2 rataa. Ensimmäiseltä radalta otettiin HYL. Se oli koko rata aika pers*stä suoraan sanottuna ja virheitä oli pohjalla jo vaikka kuinka monta (putkelta kielto, kepeiltä kielto) joten siinä mielessä ei haitannut, vaikka Ida sujahtikin toiseksi viimeisellä esteellä putken väärään päähän ja otti siitä hyllyn. Rata oli mielestä aika hankala ykkösluokan radaksi! Toinen rata oli hyppyrata, jossa tuomarina Kari Jalonen. Tää rata oli taas pelkkää suoraa, kentän toisessa päässä käytiin aina vaan kääntymässä :D Tältä radalta tuloksena oli 5vp ja aika alle ihanneajan. Tällä kertaa otettiin kielto kepeiltä. Jostain syystä Ida oli molemmilla radoilla sitä mieltä, ettei ole ikinä osannut hakea pujottelun alkua! Kepeillä otettiin sitten ihan rauhassa ja aikaa tuhlaten aloitus uusiksi, jonka jälkeen pujottelu sujuikin hienosti. Tuosta sohlauksesta huolimatta aika oli n. 5sek alle ihanneajan. Mietityttää että minkähänlainen aika ja rata olisi tullut ilman tuota keppien sohlaamista?!

Tänään piti illalla vielä käydä hallilla vähän treenaamassa vinokepeillä sekä pujottelua että sitä aloitusta. Nyt näyttäisi kaikki olevan ok. Kunhan vaan ite muistaisi jättää Idalle riittävästi tilaa aloittaa se pujottelu itsenäisesti. Kyllä se sen osaa!

Kotimatkalla käytiin vielä meressä uimassa ja nyt on väsynyt koira tuolla sängyn päällä nukkumassa. Huomenna jatketaan vielä Laaksolla parin radan verran!