Tänään oli uusi päivä Stadi Gamesien osalta ja ohjelmassa oli ensin Ritva Herralan tuomaroima agilityrata. Se oli mielestäni aika hankala useammastakin kohtaa ykkösluokalle. Alku oli jo erittäin haastava ja Ida kesken tokan esteen (sarja) suihkaisi A:lle, joten HYL tuli jo heti siinä vaiheessa. Muuten rata oli ihan ok ja kepit sujui erinomaisesti. Muistin ja uskalsin lähettää sen riittävän kaukaa hakemaan pujottelua ja jätin sille riittävästi tilaa tehdä se. Hienosti se molemmilla radoilla hakit kepit ja pujotteli hienosti! :) Puomin alastulolta olisi tullut taas kerran kontaktivirhe. Niihin täytyy nyt oikeasti ruveta kiinnittämään huomiota!

Toinen rata oli Leena Rantamäki-Lahtisen tuomaroima hyppyrata. Se vaikutti aika simppeliltä, mutta tuloksissa ainoastaan  kaksi nollaa. Itsellä oli aika selvää miten ohjaan Idan radalla kullekin esteelle ja pystyin toteuttamaan sen itse radalla juuri niin kuin olin ajatellut. Kepit oli edelleen todella hyvät, vaikka ne olikin vähän hankalassa kulmassa. Hienosti Ida kuitenkin ne haki, kun muistin jättää tilaa sille riittävästi :) Maaliin päästiin 0-tuloksella. Tuloslistan lukeminen olikin suuren suuri yllätys, oltiin nimittäin Idan kanssa voitettu kyseinen luokka! Ihan tosi hyvät fiilikset jäi kisoista ja saatiinhan vihdoinkin onnistuminen kisoissa ja hyvä lopetus synttäripäivälle :)

Täytyy kyllä myöntää, että suuri yllätys oli tuo voitto itselle, etenkin hyppyradalta. Yleensä hyppyradat ovat helpompia ja bc:t painaa siellä miljoonaa, joten en ikipäivänä olisi uskonut että Idan kanssa voitaisiin hyppyrata voittamaan. Mutta mikäs sen mukavampaa, nyt se on tehty! :)

Kisailut jatkuvat lauantaina Riihimäellä ja sen jälkeen heinäkuun alussa Agirodussa Nastolassa. Tosin voi olla että kesäkuun lopussa käydään HSKH:n yökisoissa vielä kääntymässä...jää nähtäväksi?