Kesäkuu menikin oikeastaan kokonaan treenatessa. Kuun alussa tosin käytiin Riihimäellä, tulokset ei siellä päätä huimanneet, 2 x HYL :D Hyppyradalla oli kepeille erittäin vaikea avokulma, jota tosi pitkään mietin miten sen toteuttaisin. Ida haki kuitenkin pujottelun kerrassaan hienosti, mutta sitten taas tämä meidän ongelma toistui ja se lopetti pujottelun kesken. Toisella yrittämällä pujotteli taas hienosti loppuun. Ongelma toistuu 'väärällä' puolella (eli siis Ida pujottelee mun oikealla puolella), vasemmalta se pujottelee erittäin hienosti!

Juhannuksena otettiinkin Orimattilassa oikein 3pv:n tehokeppitreeni irtokepeillä ja lainattiin äitiä vähän treeneihin mukaan :D Tehtiin nyt niin että Idalla oli kujan päässä palkkana pallo pitkällä odottamassa. Keppien alusta ja lopusta oli pari-kolme keppiä vähän auki helpottamassa pujottelua. Tarkoituksena saada sitä pujottelemaan itsenäisemmin välittämättä siitä missä itse olen ja mitä teen.. Se alkoi toimimaan aika kivasti ja nyt tarvittaisiin vaan lisää toistoja, jotta se toimisi myös kisatilanteessa.

Muuten treenirintamalla ei oikein mitään merkittävää. Tehtiin viime viikon treeneissä open sm -kisarataa, joka oli Agirodussa Nastolassa. Aluksi oli hieman hankalaa, mutta viimeisellä kerralla meni jo ihan ok. Saisikohan kisoissakin ensin harjoitella rataa muutaman kerran läpi ennen varsinaista kisasuoritusta? :D