Hienoahienoa!
Ida meni tänään treeneissä ensimmäistä kertaa suorat kepit! :)
Alku täytyy varmistaa sillä, että menee oikeasta kohdasta sisään ja muutamalle ekalle kepille auttaa se rytmiin. Sen jälkeen ei pujottelussa ole ongelmaa. Todella hienoa! Jatkon osalta suunnitelmana on, että radalla pidetään edelleen vinokepit (eka keppiväli vähän auki) ja rinnan niiden kanssa treenataan nyt suoria. Viimeiseksi otetaan aina onnistunut pujottelu suorilla, jotta koiralle jäisi mielikuva suorista kepeistä.

Tehtiin ratatreeniä muuten tänään ja se meni kanssa hyvin. Itselle vaan kuntoa ja nopeutta lisää. Radalla oli pari jippoa, mitä itse en ihan heti hokannut ja niissä koira ampuikin suoraan mun jalkoihin. Kun ne käytiin läpi, niin homma toimikin hyvin. Kerran puomin ylösmeno-kontakti oli hilkulla ja alastulolla Ida väitti osaavansa radan (90 astetta vasemmalle puomilta hypylle) ja hyppäsi alas puomilta jo paljon ennen kontaktia. Tuossa jäin itse jälkeen koiraa ja rupesin itsekin ennakoimaan estettä. Eli siis pitäisi tuommoisissa kohdissa varmistaa ja jatkaa itse pidemmälle suoraan. Tuollain meni hyvin.
Pujotteluun haki itsenäisesti erittäin hyvin ja pujotteli vauhdilla koko kujan. Kepeiltä renkaalle erittäin hyvin. Varmistettava itse taas vasta kädellä, että menee oikeasta kolosta.

Kouluttajan kommentit oli, että erittäin lupaavaa ja hyviä pätkiä jo. Mutta ohjaajan pitäisi kuulema vähentää baarissa juoksemista ja ruveta juoksemaan muuten vaan. Kuulema vääränlaista treeniä siellä tanssilattialla tulee :P

Olen erittäin tyytyväinen :)

Eilen oltiin hallilla Idan poikakaveri Marvinin kanssa, joka on nyt mulla lainakoirana omistajan ollessa viimeisillään. Aika erilainen ohjattava, mutta hauskaa oli! Sagaa en sentään viitsinyt mukaan ottaa, se olisi ollut jo itsemurha kipittää kolmen koiran kanssa baari-illan ja lyhyiden yöunien jälkeen :P