Ja tosiaan taas vähän lisää treeniä!
Saatiin tänään tosin treeneissä aikaiseksi tappelukin.. koirien välille siis :/ Idan kanssa oltiin treenaamassa keppejä ja toinen koirakko oli lähdössä samaan aikaan radalle. Koira ei kuitenkaan juuri välittänyt omistajansa yrityksistä saada koiran mielenkiinto vaan lähti Idaa kohti tulemaan. Ensimmäisellä kerralla koira lähti pois, mutta tuli sitten vielä uudelleen. Siinä vaiheessa Ida ärähti sille ja kappaskappas, toinen koira hyökkäskin päälle. Vaikea arvata ettei Ida siinä kauheasti kysellyt että mitä tehdä.

No joka tapauksessa, Ida pelitti hienosti. Se alkaa nyt ihan eri tavalla jo irtoamaan ja hakemaan esteitä. Todella nopeasti edennyt ja paljon. Kepeille suora sisäänmeno toimii hyvin, kunhan itse maltan olla korkeintaan Idan kanssa samassa kohtaa tai mieluummin askeleen takana. Silloin se hakee itse oikeaan väliin, ainakin suoralta linjalta, erittäin hyvin. Jos taas itse olen vähänkin edellä, niin Ida ei hae oikeaa väliä.
Pitäisi nyt jatkaa kulmien harjoittelua, että se hakisi myös ei-suoralta linjalta keppien sisäänmenon oikein.

Vaikein pätkä treeneissä tällä kertaa oli puomin alla oleva putki.  Eli tultiin suoraa linjaa hyppy-A-hyppy, 180 astetta ympäri ja puomi. Puomin ylösmenon molemmin puolin tosiaan putken päät. Ida luki hirvittävän tarkkaan mua ja ensimmäisellä kerralla meni niin iloisesti puomin oikealla puolella olevaan putken suuhun. Tähän kouluttaja totesi ettei tuon paremmin koiraa voisi siihen putken suuhun viedä. Harmi vaan ettei se ollut tarkoitus :D Seuraavalla kerralla käänsin liikaa itseäni vasemmalle ja koira olikin vasemmalta menossa putkeen. Aika moneen kertaan saatiin treenata sitä tuloa ennenkuin Ida osui oikeaan koloon :D Mutta taas vähän viisaampia että mitä tehdä tuommoisessa tilanteessa :D Se siltikään takaa lopputulosta vielä ;)

Laitoin nyt sitten kaksi kisailmoa menemään. Ensimmäinen startti 1½vkon päästä!