Vaihteeksi kisaamassa Riihimäellä. Onneksi loppuviikon helteet hieman helpottivat niin ei ollut ihan niin tukalat kisat. Lämmintä oli silti riittävästi!

Idan kanssa saatiin ensimmäinen 0-rata aikaiseksi tänään.
Tosin itse rata oli aivan kamala, hidas ja kaikkea muuta paitsi sujuva. Muurin päältä Ida otti ainakin kertaalleen hypyssä vauhtia, mutta onneksi palikat jäi paikoilleen. Muutenkin se rata oli niin pyörimistä ja sähläämistä. Itse olisin tuomarina antanut meille pari kieltoa kun Ida pyöri ympyrää pariin otteeseen ennen estettä. Mutta lopputulos ratkaisee, eli kaipa sitä voi tyytyväisiä olla ;) Jos positiivista haetaan radasta, niin putkien kanssa ei ollut mitään ongelmia tänään ja kepit toimi ensimmäisellä radalla erittäin hyvin. Ida haki alun tosi nätisti ja hyvin ja pujotteli koko kujan ilman käskytystä loppuun asti.
Eli tuloksena 0 ja sijoitus 4/32.

Toinen rata oli huomattavasti parempi ja sujuvampi.
Siinä kepeille tultiin, niin että ohjaajan olisi pitänyt olla koiran oikealla puolella eli meille siellä vaikeammalla puolella. Kokeilin ennen rataa keppejä pariin otteeseen pihalla ennen suoritusta ja ne ei toiminut 'väärältä' puolelta laisinkaan! Ida haki koko ajan pujotteluun niin että ensimmäinen keppi jäi oikealle puolelle, vaikka kuinka sitä yritin tyrkätä sinne oikealle puolelle. Lisäksi se lopetti pujottelun kesken parin kepin jälkeen. No eipä se pujottelu sitten radallakaan yllättäen toiminut. Tää vetäs ittesä ihan väärään väliin vaikka tosiaan yritin sitä tuupata kiertämään keppien toiselle puolelle. Toiselta puolelta pujottelu sujuikin sitten hienosti ja vauhdilla. Kepeiltä siis kielto.
Maaliin tulon jälkeen meiltä karkasi pallo radan puolelle, josta tuomari joutui antamaan HYL. Eipä mua suoraan sanottuna se pallo ja HYL haittaa yhtään, enempi ne kepit ottaa päähän.
Tälläkin radalla putket toimi hyvin ja vauhtiakin löytyi paremmin, mitä ensimmäisellä radalla. Muutenkin radassa oli paljon enemmän järkeä..

Kisojen yhteenvetona voisin siis sanoa, että lisää keppitreeniä :P