Reilu viikko sitten treeneistä tullessa päätettiin poiketa Idan kanssa uimaan kotimatkalla. Ida oli hyvin innoissaan taas menossa pulikoimaan ;) ja juoksenteli ihan hulluna edestakaisin.

Mutta sitten...en ollut huomannut rannassa veden pinnan alapuolella olevaa koloo kalliossa tms, johon sitten Idan jalka jäi jumiin :( Neiti repäisi vauhdilla jalan irti ja vinkaisi. Tietty piti kuitenkin käydä lelu hakemassa merestä ja takasin uidessa joka toisella vedolla kuului pieni piippaus :( Kun neiti tuli rantaan, se jäi niille jalan sijoille toinen etutassu ilmassa :(

Siitä sitten linkutettiin kotiin ja koiralle rimadyliä naamaan heti. Seuraavana aamuna mentiinkin eläinlääkäriin tuohon lähelle ja lopputulos uintireissulle oli venyneet ranteen nivelsiteet sekä yksi murtunut kämmenluu.

Tänään käytiin kontrollikuvissa ja jalka on lähtenyt hienosti paranemaan :) Saatiin jalasta lasta jo pois, mutta tukiside siinä vielä on. Uusi tsekkaus viikon päästä. Nyt saisi pikkuhiljaa ruveta jo jalkaa käyttämään ja sitä nyt ruvetaan jumppaamaan.

Toivottavasti paraneminen sujuu ongelmitta tästä eteenpäin ja päästään pian takaisin normaaliin elämään :)

 

1248197564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e